NX BUDDY

NX BUDDY SPORING

Med NX Buddy Sporing får umiddelbar tilgang i 

NX-Buddy App og kontroll på din bobil.

I dag krever de fleste forsikringsselskaper at alle bobiler benytter sporingssystemer, i tillegg gir dette ofte rabatt på din forsikring. Kontakt ditt forsikringsselskap i dag for å undersøke hvilken rabatt du oppnår med "sporing".

Føl deg trygg med NX Buddy Sporing på at din bobil står på samme sted hvor du forlot den.

Kun 59,- pr. måned

Dette abonnementet inkluderer kun Sporing

NX BUDDY STANDARD

Med NX Buddy Standard får du umiddelbar tilgang i 

NX Buddy App til alle tjenester som omfavnes av

NX Buddy skytjeneste.

 

I NX Buddy Standard har du tilgang til flere interessante og viktige muligheter som sporing, turkart, bildealbum fra turene dine, mulighet til å slå sammen tur og bilder i et album, den kjente «Buddy» tjenesten som viser deg hvor venner og bekjente befinner seg på tur, tilgang til tusenvis av campingplasser, fri camping, tømmestasjoner, gasspåfylling, og masse mer i hele Europa.

 

Du får i tillegg tilgang til å fjernstyre alarmsystemet, lese ut temperatur*, varsel ved lav eller høy temperatur*, lese ut strømkapasitet på bodels batterier*, varsel ved lite strøm*, lese ut gass nivå på beholder* og mye mye mer*.

Kun 109,- pr. måned

Dette abonnementet inkluderer Sporing & Standard

*MRK: tyveri, strømmåler, temperatur, fuktighet, gassvekt er tilleggsutstyr til NX-10 Grunnpakke

NX BUDDY SOS

Med NX Buddy SOS får du umiddelbar tilgang i 

NX Buddy App til alle tjenester som omfavnes av

NX Buddy skytjeneste.

I NX Buddy SOS gis du i tillegg tilgang til vår SOS tjeneste for hele Europa. I registrerings prosessen må all nødvendig informasjon legges inn for at tjenesten skal være gjeldende. Er du usikker kontakt vårt kundesenter for veiledning. 

Trykker du på den røde SOS knappen vil vår SOS alarmstasjon motta signaler om hvor bobilen eller campingvognen befinner seg. Det er viktig å merke seg at det er posisjonen som din NX-10 befinner seg i som vises i lokasjonen. SOS alarmstasjon følger avtalt re aksjonsplan som vi utarbeider i samarbeid med deg. Bistand vil bli rekvirert etter ønsker og behov.

 

NX-Buddy SOS er en tilleggstjeneste som får deg til å føle deg trygg og sikker på reise.

Kun 249,- pr. måned

Dette abonnementet inkluderer Sporing, Standard & SOS